Home > Simone Dirven

Simone Dirven

Een praktische, eerlijke benadering zonder poespas. Of het nu gaat om uw juridische positie of de strategie in uw zaak. Dat is wat Simone als advocaat typeert.

Ervaring

Voordat Simone de overstap maakte naar de advocatuur, werkte zij zes jaar in de e-commerce bij bol.com. Een snel veranderende, ambitieuze omgeving past goed bij haar. In 2014 maakte zij de overstap naar de advocatuur, waarin zij zich sinds haar beëdiging in januari 2016 verder heeft gespecialiseerd in het brede intellectueel eigendomsrecht en privacy. Tel haar ervaring in het bedrijfsleven daarbij op en het verklaart waarom Simone zich bij BRight Advocaten als een vis in het water voelt. Zij heeft inmiddels veel ervaring in het adviseren van bedrijven in kwesties waarin het auteursrecht, handelsnaamrecht of domeinnaamrecht een rol speelden. Ook heeft zij bedrijven geholpen in het AVG-compliance-traject.

Kwaliteiten

De dynamiek uit het bedrijfsleven vindt zij ook terug in haar werk als advocaat. Simone is een snelle, strategische denker die graag proactief met u meedenkt. Afhankelijk van de situatie staat zij voor, naast of achter haar klanten. Zij neemt de juridische zorgen bij u weg, maar lost een kwestie altijd samen met u op.

Vrije tijd

Simone combineert haar werk met haar grote gezin, het liefst in de buitenlucht. De bergen zijn daarbij favoriet.

Simone Dirven

Simone Dirven

Advocaat

sdirven@bright-advocaten.nl

Reader Interactions