Home > Nanda Ruyters

Nanda Ruyters

Zaken bekijken vanuit een breed perspectief, dat is typisch iets voor Nanda. En dan niet alleen op het gebied van Intellectueel Eigendom, juist ook vanuit de bedrijfsmatige kant van een vraagstuk. Door vroegtijdig mee te denken voorkomt zij juridische kwesties achteraf, wat klanten tijd, geld en ook zorgen bespaart.

Oprichter BRight Advocaten
Als oprichter van BRight Advocaten weet zij als geen ander ondernemerschap te combineren met vakinhoud. Intern is het aan haar om de koers van het kantoor te bepalen en bewaken. Extern is strategisch meedenken voor haar eveneens een natuurlijke manier van doen. Veel klanten waarderen die ondernemersgerichte aanpak.

Kwaliteiten
Nanda is recht door zee en overziet vraagstukken snel om tot een oplossing te komen. Haar focus ligt op Intellectueel Eigendom, ICT, Privacy en algemeen contractrecht. Naast haar juridische kwaliteiten heeft zij veel oog voor de persoonlijke relatie met en betrokkenheid bij klanten.

Vrije tijd
Als zij niet aan het werk is geniet ze volop van haar gezin en tal van sportactiviteiten. Energie genoeg en dat is ook te merken aan haar energieke verschijning.

Rechtsgebiedenregister
Nanda Ruyters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied Intellectueel Eigendom geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.

a1daa090c0bc1739ac37f3d8bd90b7d7_f321

Nanda Ruyters

Partner/Advocaat

nruyters@bright-advocaten.nl

Reader Interactions