Home > Hilde Pors

Hilde Pors

Na haar student-stage wilde Hilde maar één ding: advocaat worden. Inmiddels is zij ruim 15 jaar advocaat in hart en nieren. Door haar ervaring buiten de advocatuur, in de zes jaar als bedrijfsjurist, begrijpt zij de hobbels die bij cliënten intern moeten worden genomen, maar al te goed en kan daardoor goed op zaken inspringen met praktische oplossingen. Vroeg meedenken is essentieel, en kan veel getouwtrek achteraf voorkomen. Door zowel de bedrijfsjuridische kant van een zaak als op het gebied van intellectueel eigendom mee te denken, kan dat een klant veel positieve energie opleveren in plaats van negatieve energie kosten.

Kwaliteiten
Hilde is een no-nonsense advocaat, recht door zee en voor wie het belang van de cliënt altijd voorop staat. Zij overziet vraagstukken met een helicopter view snel om tot praktische oplossingen te komen die zeker niet altijd op het gebied van procederen liggen. Haar focus ligt op algemeen contractenrecht, Intellectueel Eigendom, en Privacy en zij heeft op die vlakken bovendien ook veel ervaring met regelgeving over medische hulpmiddelen. Hilde is een bevlogen en enthousiaste advocaat die doelgericht te werk gaat.

Vrije tijd
In haar vrije tijd geniet Hilde van haar gezin met drie opgroeiende kinderen van 6, 8 en 13 jaar en vindt zij het heerlijk om lange stukken te hardlopen door de natuur van de Hoeksche Waard.

IMG_1450 (2).JPG

Hilde Pors

Advocaat

hpors@bright-advocaten.nl

Reader Interactions