Home > Anniek Schalekamp

Anniek Schalekamp

Een brede kijk op zaken die spelen binnen het intellectueel eigendomsrecht: dat is typisch Anniek.

Ervaring
Ze heeft ruim zeven jaar gewerkt als IP consultant en in die tijd bedrijven geadviseerd over tal van zaken binnen het merken-, modellen-, auteurs-, handelsnaam- en domeinnaamrecht. Voeg dat samen met de drie jaar die ze al als advocaat binnen IE-recht heeft gewerkt en haar ervaring op dit gebied is meteen duidelijk.

Kwaliteiten
Anniek relativeert, biedt praktische oplossingen en bekijkt zaken vanuit een professioneel oogpunt. Zijn er emoties in het spel, dan zorgt zij dat de angel eruit wordt gehaald om vervolgens constructief te werken aan een oplossing. Dat geeft ruimte voor de beste juridische aanpak. Klanten vinden het prettig dat zij makkelijk benaderbaar is en met gezond verstand naar vraagstukken kijkt.

Vrije tijd
Haar werk combineert Anniek met een gezin en sporten, met als ultieme ambitie het lopen van een halve marathon. Gedrevenheid die ook in haar werk is terug te zien.

Rechtsgebiedenregister
Anniek Schalekamp heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied Intellectueel Eigendom geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.

585db9df12ffdf5a4eb2ace786e4ff0e_f261

Anniek Schalekamp

Advocaat

aschalekamp@bright-advocaten.nl

Reader Interactions