Home > Anne de Laat

Anne de Laat

Ervaring

Anne heeft de master Law and Technology en de master Rechtsgeleerdheid gedaan en een half jaar gestudeerd in het mooie Madrid. Door haar bijdrage aan academisch onderzoek tijdens haar studie en haar stageperiode bij BRight heeft zij ontdekt waar haar passie en ambitie liggen: het oplossen van IE- en privacy gerelateerde vraagstukken. Bij BRight natuurlijk!

Kwaliteiten

Anne zoekt juridische zaken graag tot de bodem uit en gaat dus heel grondig te werk. Zij wordt enthousiast van het omzetten van ingewikkelde juridische materie in een voor de klant duidelijk en begrijpelijk verhaal, waardoor deze begrijpt wat er precies speelt en waarom bepaalde keuzes (moeten) worden genomen. Heldere en duidelijke communicatie dus!

Vrije tijd

Door haar studie in Spanje is Anne het Spaanse leven enorm gaan waarderen en in haar vrije tijd houdt zij haar kennis over de Spaanse taal en cultuur op peil. Daarnaast is ze regelmatig op het hockeyveld te vinden. Ook geniet zij van reizen en hoopt ze nog heel veel van de wereld te kunnen gaan zien.

Annne 324234

Anne de Laat

Advocaat

adelaat@bright-advocaten.nl

Reader Interactions