Home > Nieuws items > BRight zoekt enthousiaste student-stagiaire

BRight zoekt enthousiaste student-stagiaire

zoekt

 

enthousiaste student-stagiaire (m/v)

 

BRight Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor voor advies, bemiddeling en procedures op het gebied van het Intellectuele Eigendom, ICT, Privacy en Commerciële Contracten.

 

BRight Advocaten heeft per 1 maart 2020 weer plek voor een enthousiaste rechtenstudent die in de eindfase van zijn of haar studie is en graag kennis wil maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. Voorwaarde is een aantoonbare interesse in intellectuele eigendom, IT en/of verbintenissenrecht en het gevolgd hebben van vakken op minstens één van deze gebieden.

 

Tijdens de (twee maanden durende) stage draai je volledig mee in onze praktijk en ga je mee naar zittingen, besprekingen met cliënten en zit je bij een van onze juristen op de kamer. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en aan het einde van je stage een beoordeling.

 

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij een jong, gespecialiseerd advocatenkantoor met een prettige werksfeer en informele verhoudingen, stuur dan een brief met je CV en cijferlijst aan Nanda Ruyters: nruyters@bright-advocaten.nl.

 

Voor aanvullende informatie of vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Nanda Ruyters op 076 – 53 000 50. Je kunt ook onze website raadplegen: www.bright-advocaten.nl.

BRight